مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

وضعیت شهریه مدارس غیرانتفاعی امسال چگونه است؟ | آموزش کاملا حضوری

  • کد خبر: ۱۱۲۳۱۳
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۴
وضعیت شهریه مدارس غیرانتفاعی امسال چگونه است؟ | آموزش کاملا حضوری
رئیس اداره بازرسی و ارزیابی عملکرد اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: امسال ثبت نام مدارس، چه مدارس شاهد و چه مدارس غیرانتفاعی در یک دستورالعمل است و باعث سردرگمی خانواده‌ها نخواهد شد.

مهدی بی‌باک|شهرآرانیوز، رضا رمضانی در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه بخشنامه ثبت‌نام امسال دارای ویژگی‌های خاصی است، گفت: برای نخستین‌بار و پس از چند سال وقفه، دبیری ستاد ثبت‌نام مدارس به اداره بازرسی و ارزیابی عملکرد سازمان آموزش و پرورش سپرده شد.
وی اظهار کرد: امسال ثبت‌نام مدارس، چه مدارس شاهد و چه مدارس غیرانتفاعی در یک دستورالعمل است و باعث سردرگمی خانواده‌ها نخواهد شد.

رمضانی تأکید کرد: برای نخستین‌بار شهریه مدارس غیردولتی ابلاغ شد و دیگر چیزی به‌عنوان علی‌الحساب نداریم. این درحالی است که در گذشته ممکن بود، چون دستورالعمل ابلاغ نشده بود، مدارس مبالغی را ذره‌ذره دریافت کنند.
رئیس اداره بازرسی و ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه مدارس موظف‌اند جدول شهریه مدارس غیردولتی را در معرض دید خانواده‌ها قرار دهند، ادامه داد: از نظر ما هر چیزی غیر از شهریه ابلاغی دریافت شود، تخلف محسوب می‌شود و با آن برخورد خواهیم کرد.

رمضانی ادامه داد: طبق دستورالعملی که برای مدارس استان ارسال شده است، خانواده‌ها تا ۳۱ مرداد امسال فرصت ثبت‌نام فرزندان خود را در مدارس دارند. همچنین، مدارس شاهد دستورالعمل جداگانه‌ای برای ثبت‌نام براساس مناطق برخوردار، نیمه‌برخوردار و کم‌برخوردار دارند.
رئیس اداره بازرسی و ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش استان ادامه داد: امسال ستاد‌های ثبت‌نام در استان به ریاست مدیرکل و دبیری ستاد ثبت‌نام و با عضویت معاونان و حراست و اداره‌های مختلف سازمان تشکیل شده است. وظیفه ستاد، اجرای دستورالعمل‌هاست. ثبت‌نام دانش‌آموزان مطابق آیین‌نامه شورای‌عالی آموزش و پرورش خواهد بود.

رمضانی درباره شکایت خانواده‌ها از مدارس و نحوه دریافت شهریه و ثبت‌نام نیز گفت: خانواده ابتدا می‌توانند در صورت شکایت به بازرسی‌های مستقر در نواحی هفت‌گانه مراجعه و شکایتشان را حضوری اعلام کنند. همچنین آن‌ها می‌توانند از طریق سامانه الکترونیکی به‌نشانی shekayat.medu.ir به‌صورت اینترنتی شکایت خود را ثبت کنند.

به گفته رمضانی، در سال گذشته ۱۳۲ گزارش تخلف داشتیم که از این تعداد ۹۰ گزارش جنبه بی‌اطلاعی مردم از قوانین داشته است. در ۴۲ گزارش نیز ۲۰ تذکر شفاهی به مدیر داده شده و در ۲۲ مورد نیز با دستور ستاد، ثبت‌نام انجام شده است.
وی درباره وضعیت آموزش در سال تحصیلی جدید نیز گفت: همه آموزش‌ها در همه مقاطع و مدارس و جنسیت‌ها به‌صورت کاملا حضوری برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->